Bent u op zoek naar tweedehands campers? Bezoek dan Jansen Campers

Bent u op zoek naar tweedehands campers? Bezoek dan Jansen Campers

7 juni 2019 Uit Door Redactie

Bent u op zoek naar tweedehands campers? Bezoek dan Jansen Campers. Bij Jansen Campers krijgt u goede en mooie campers voor een scherpe prijs. De campers worden allemaal gekeurd. Ook is het personeel erg vriendelijk bij dit bedrijf. Het personeel weet ook echt waar ze het over hebben zo krijgt u altijd topkwaliteit voor een scherpe prijs.

Mijn ervaring met Jansen Campers

Mijn ervaring met Jansen Campers is heel erg positief. Ik ben nu al 5 jaar klant bij dit bedrijf. Ik heb nu mijn 2de camper hier gekocht en die is ook helemaal goed. het personeel wat hier werkt is ook heel erg vriendelijk en behulpzaam. Als het bedrijf een afspraak maakt dien ze dat ook echt en de campers die ze leveren zijn mooi en veilig voor een scherpe prijs. Ik raad dit bedrijf zeker aan voor mensen die een goede en veilige camper voor weinig levert met behulpzaam personeel die u van alles kunt uitleggen. Echt een top bedrijf.

Contact met Jansen Campers

Wilt u dit nou ook? Neemt u dan contact op met Jansen Campers. Dit kunt u doen door te bellen naar 06-51765532 of door een mailtje te sturen naar [email protected].