EV-Camper.eu verhuurt elektronische campers

EV-Camper.eu verhuurt elektronische campers

23 maart 2022 Uit Door Redactie

Wil je echt een leuke vakantie beleven waar je lekker kunt ontspannen? Dan is het zeker aangeraden om een elektronische camper te huren bij EV-Camper.eu. Tegenwoordig vinden mensen duurzaamheid heel belangrijk en er wordt veel zorgen over gemaakt voor het milieu. Door een elektronische camper te huren zul je bijdragen aan een duurzame wereld waarbij mensen, dieren en planten goed kunnen leven. Een elektronische camper huren heeft veel voordelen waar je van kunt profiteren en bij het huren van een camper kun op verschillende plekken slapen. Prijzen kunnen verschillen op basis van op in welke seizoen je op vakantie wilt gaan. 

EV-Camper.eu

Waarom?

Bij EV-Camper.eu kun je er zeker van zijn dat ze hun best voor je gaan doen, wanneer je een camper gaat huren. Ook is duurzaamheid iets waar het bedrijf zich op richt. Wanneer je bij deze bedrijf een camper gaat huren, zul je merken dat de elektrische campers zijn voorzien van alle benodigdheden die je tijdens je vakantie wellicht wel gebruik van gaat maken. Er zijn verschillende dingen ingegrepen bij het huren van een elektronische camper, denk aan: Een breed bed, een slaaphefdak voor staruimte, een bank met twee plaatsen, beddengoed, kussens, een luifel, een campingtafel met twee tot vier stoelen, Een keuken met elektrische onderdelen waar je gebruik van zou kunnen maken en daarnaast heb je vier zonnepanelen op het dak. 

Duurzaamheid

Ben je een persoon die duurzaamheid ook zeer belangrijk vindt? Dan is het huren van een elektronische camper bij EV-Camper.eu een van de betere keuzes die je kunt maken. Ook zijn Bijna alle benodigdheden die in de camper zitten elektrisch en duurzaam. Elektrische onderdelen die ingegrepen zijn bij het huren van een elektronische camper zijn: Een elektrische BBQ, een elektrische skottelbraai en een elektrische step. Houd er wel rekening mee dat je een elektrische step alleen binnen een privéterrein gebruikt kan worden. Je kunt de elektrische step gebruiken wanneer je snel je boodschappen wilt doen binnen de camping. 

Meer informatie 

Heb je meer informatie nodig over het huren van een elektronische camper? Neem dan contact op met EV-Camper.eu en ze zullen hun best te doen om je van een goede dienst te zijn. Je kunt in alle seizoenen een elektronische camper huren. Daarnaast krijg je ook drie laadpassen mee wanneer je een camper huurt. Mocht je meer kilometers maken? Dan betaal je € 0,25 per gereden kilometer. Je kunt overal je elektronische camper opladen. Als je een elektronische camper voor zo goedkoop mogelijk wilt huren, dan kun je beter om in het buitenseizoen een camper te huren. Een elektronische camper huren in het buitenseizoen kost je namelijk maar € 80 per nacht en je moet minimaal twee nachten reserveren.