Kom rijden bij Verkeersschool Cees Vendrik

Kom rijden bij Verkeersschool Cees Vendrik

24 mei 2019 Uit Door Redactie

Als jij je rijbewijs wilt halen kom dan rijden bij Verkeersschool Cees Vendrik! Relaxed lessen zonder stress!

Waarom Verkeersschool Cees Vendrik?

Waarom zou je voor deze rijschool kiezen? De rijschool ontvangt 5 sterren op kwaliteit en les plezier. Het is betrouwbaar, rustig, vriendelijk professioneel, flexibel en je krijgt persoonlijke aandacht. Cees Vendrik probeert de lessen zo fijn mogelijk te maken voor zijn leerlingen. Een relaxte sfeer met wat humor er door heen is ideaal voor een leerling. Zo is er minder stress en onthoudt de leerling sneller belangrijke dingen over rijden. Cees Vendrik geeft al sinds 2011 rijlessen en is gewend wat leerlingen het liefste willen. Hij kan zijn lessen aanpassen aan wat zijn leerlingen echt willen. Vendrik vindt het fijn om zijn leerlingen goed te zien presteren en probeert ook echt de leerling goed te laten presteren.

Ervaringen

Op de site zijn recensies te zien van andere leerlingen. Elke leerling heeft een positieve reactie achtergelaten en ze zijn allemaal blij dat ze Verkeersschool Cees Vendrik hebben gekozen.

Contact met verkeersschool

Wil je contact opnemen met de verkeersschool? Op de site staan meerdere manieren om contact op te nemen. Check https://www.ceesvendrik.nl/