Zeer tevreden over Rijschool Ed Ishak

Zeer tevreden over Rijschool Ed Ishak

21 augustus 2019 Uit Door Redactie

Mijn vriendin is een aantal dagen geleden 18 geworden en het leek mij daarom een leuk idee om een goede rijschool voor haar te vinden waar zij haar autorijbewijs zou kunnen halen. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan kwam ik terecht op de website van Rijschool Ed Ishak

Zeer tevreden voorgaande klanten

Toen ik terecht kwam op de wes brei van Rijschool Ed Ishak kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website die zeer veel informatie bevat. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. De voorgaanden klanten van het bedrijf zijn allemaal super tevreden want de rijschool heeft een klantbeoordeling van een 10!. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om mijn vriendin aan te melden voor een proefles. 

rijles

Super tevreden over de proefles bij Rijschool ED Ishak 

Mijn vriendin was super enthousiast toen ik haar vertelde dat zij vandaag opgehaald zou worden voor een proefles. Ze had een erg leerzame en leuke proefles. Daarom besloot ik ook om een pakket voor mijn vriendin bij deze rijschool af te sluiten.